RING OSS - 031-31 161 19

Uterum Göteborg

RING OSS - 031-31 161 19

Uterum

Vi hjälper er förverkliga drömmen om uterum i Göteborg.

Vi erbjuder bygge av kompletta uterum i Göteborg för alla tillfällen! Vid behov kan vi även bistå med bygglov. När ni anlitar oss kan ni välja mellan fast och löpande pris för bygge av uterum i Göteborg. 
Kontakta oss med funderingar angående ert projekt och för en kostnadsfri offert! 

Bygga uterum i Göteborg - så här fungerar det

Ett uterum i Göteborg kan se ut på många olika sätt, allt från enklare konstruktion med ett trädäck och altantak till en högisolerad konstruktion och vinterbonat uterum som kan nyttjas året runt. Ett vinterbonat uterum i Göteborg är skapat för att skydda mot vind och regn. Vi påbörjar alla våra projekt i dialog med kunden där vi tar med oss idéer, vision och önskemål om det slutgiltiga uterummet. Vi tar alltid kundens perspektiv med i utarbetandet av våra förslag och lösningar på slutresultatet.

Så här fungerar det i praktiken:

1. Möte med kund

Ni kontaktar oss där ni specificerar vad ni är intresserade av att göra. Vi ringer upp er och bokar ett första möte. Vi kommer på besök för att prata om vad ni önskar bygga samt undersöka platsen. Vi tar in och samlar information för att kunna utarbeta ett förslag och plan på det uterum i Göteborg som ni önskar ha. Vi tar sedan fram en kostnadsfri offert.

2. Bygge av uterummet

Om ni tackar jag till vårt förslag och offert så sätter vi igång med bygget av uterummet. Vi fortsätter att ha tätt dialog med er och uppdatera er kring faserna i byggandet. Vi tar bilder och dokumenterar byggprocessen. Hur lång tid projektet tar beror på uterummets karaktär och förutsättningarna på platsen. Om det skulle uppstå fördröjning under byggandet så informerar vi er självklart om det.

3. Slutbesiktning

När vi har slutfört projektet med ert uterum i Göteborg gör vi tillsammans en slutbesiktning där vi går igenom arbetet och vad som har gjorts. Det är först när ni har godkänt bygget som vi är färdiga med projektet. För oss är det viktigt att du som kund känner att du får vad du betalar för.

Funderar ni på att anlita en byggfirma för ert nya uterum i Göteborg? Kontakta oss genom att ringa, mail eller fylla i kontaktformulerät med funderingar kring ert projekt så återkommer vi snarast! 

       Du får alltid ett fast pris av oss när du vill bygga uterum i Göteborg med oss.           Vi hjäper dig förverkliga drömmen om eget uterum i Göteborg. 
       Boka ett kostnadsfritt hembesök med oss.                 Alltid ett fast pris vid bygge av uterum i Göteborg.