RING OSS - 031-31 161 19

Uterum Göteborg

RING OSS - 031-31 161 19

Om oss

Vi är din lokala firma som bygger uterum i Göteborg året runt.

Uterum och fönster i Sverige AB har över 20 års erfarenhet med byggande och renoveringar av kompletta och unika altan och uterum i Göteborg. Förutom att vi bygger uterum i Göteborg erbjuder vi även nya fönster och fönsterbyten till fasta priser! Vi hjälper er med bygglov och ni kan välja mellan fast eller löpande pris när ni anlitar oss. Vi bistår privatkunder, Brf och fastighetsägare.

Kontakta oss för offert när ni önskar förverkliga uterum i Göteborg eller göra  fönsterbyten!

Vi bygger kompletta uterum i Göteborg

Varje företag inom byggbranchen har sin specialitet. Vår nisch är fönsterbyten och bygge av kompletta uterum i Göteborg. Vi har genom åren byggt allt från enklare uterum till mer kompakta och isolerade uterum i Göteborg som tål alla slags oväder. Vi lägger mycket energi på våra uterum i Göteborg men ännu mer på att göra våra kunder nöjda! När ni anlitar oss för någon av våra nischade tjänster så finns vi med er från själva idé fasen till slutbesiktningen av utfört arbete. Vid behov och där det krävs kan vi även erbjuda att ansöka om byggnadslov utan extra kostnad.

Fördelar med att välja oss: 

  • Vi bokar alltid kostnadsfritt hembesök.
  • Ni får alltid fast pris med oss, utan dolda avgifter.
  • Vi bygger året runt.
  • Vi planerar tillsammans med våra kunder.
  • Vi skapar anpassade lösningar enligt era önskemål.

Kostnadsfritt offert

Det är väldigt många frågor som uppstår vid bygge av uterum i Göteborg. Därför är det bästa att ta kontakt med en erfaren firma som kan vägleda i många av de val som uppstår på vägen. Vi erbjuder både gratis offert för ert projekt och bokning av kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans ser på projektet ur olika vinklar för bästa resultat.